Business and Sports Innovation

Dashcam app in de appstore, O’See voor volgt Android binnenkort

Begin deze week is de Dashcam app voor de Iphone eindelijk on line gegaan in de Appstore. Het is een variant op de sport delay video app “O’See” die we voor in de auto hebben ontwikkeld. Hij geeft met een vertraging beelden weer en als er wat gebeurt heb je dus een opname beschikbaar.  Ook hier neem je alleen op wat je wilt hebben, en hoief je niet uren film te bekijken om het juiste fragment te vinden. Dashcam is al een paar honderd keer gedownload, vooral in de VS.

Ook de O’See variant voor Android is bijna gereed. Hij gaat binnenkort live op Google play, voor een aantal tablets met at zwaardere processoren, waarop we zeker weten dat hij goed werkt. Voor andere (oudere) modellen Android tablets en telefoons, zal de Beta-versie beschikbaar komen. Iedereen is dan natuurlijk vrij om die te proberen, maar we kunnen geen performance garanties geven. Binnenkort meer….

Delay Cam in appstore

Sinds begin deze week staat onze app “Delay Cam” in de appstore van apple.  Dit is een variant van O’See, voor artiesten die zelf hun on stage act willen kunnen oefenen en terugzien. Je kunt hem ook in de winkel gebruiken om te kijken of je pak  goed zit van achteren ;-)

Gemaakt in samenwerking met O’Sports en IT Next.

V2C
Mozartstraat 37
6561EB Groesbeek
Nederland
+31 (0)24 3977292
Skype: V2C-BV
info@v2c.nl